Рум Badel Domaći 1L

740 ден

Алкохол: 35%.

Зафатнина(во литри): 1Л.

Амбалажа: стакло без кутија.

Произведува: Бадел.

Земја на потекло: Хрватска.

Достапно

Рум Badel Domaći 1L

740 ден

Кошница