Узо 12 1L

730 ден

Состав: алкохолен дестилат од анасон и билки.

Алкохол: 40%.

Зафатнина(во литри): 1Л.

Амбалажа: стакло без стакло

Произведува: Калојанис-Куѕикос дестилерија.

Земја на потекло: Грција.

Достапно

Узо 12 1L

730 ден

Кошница