Рум Zacapa Ambar 12Y 1L

3,950 ден

Состав: алкохолен дестилат од шеќерна трска.
Алкохол: 40%.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Ликорерас дестилерија.
Земја на потекло: Гватемала.

Достапно

Рум Zacapa Ambar 12Y 1L

3,950 ден

Кошница