Виски Glenmorangie X 0,7L

2,190 ден

Состав: алкохолен дестилат од јачмен.
Алкохол: 40%.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Гленморанџи дестилерија.
Земја на потекло: Шкотска.

Достапно

Виски Glenmorangie X 0,7L

2,190 ден

Кошница