Џин Sax Dry Gin 0,7L + кутија & 1 чаша

750 ден

Состав: алкохолен дестилат од смрека и билки.
Алкохол: 37,5%.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија & 1 чаша
Произведува: Бадел.
Земја на потекло: Хрватска.

Достапно

Џин Sax Dry Gin 0,7L + кутија & 1 чаша

750 ден

Кошница