Коњак Stock 84 0,7L + кутија & 2 чаши

1,090 ден

Состав: алкохолен дестилат од вино.
Алкохол: 38%.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија со 2 чаши.
Произведува: Бадел.
Земја на потекло: Хрватска.

Достапно

Коњак Stock 84 0,7L + кутија & 2 чаши

1,090 ден

Кошница