Џин SmidGin Velvet 0,7L + кутија & 2 чаши

2,190 ден

Состав: алкохолен дестилат од билки.
Алкохол: 41%.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија со 2 чаши.
Произведува: МЦМ дестилерија.
Земја на потекло: Македонија.

Достапно

Џин SmidGin Velvet 0,7L + кутија & 2 чаши

2,190 ден

Кошница