Коњак Stock 84 1L

850 ден

Состав: алкохолен дестилат од вино.
Алкохол: 38%.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло без стакло

Достапно

Коњак Stock 84 1L

850 ден

Кошница