Текила San Jose Silver 0,7L

850 ден

Состав: алкохолен дестилат од вебер агава (кактус).
Алкохол: 35%.
Енергетска вредност: 100 ml = 802 kj/193 kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Земја на потекло: Мексико.

Достапно

Текила San Jose Silver 0,7L

850 ден

Кошница