Виски Бурбон Jim Beam Black 1L со чаша + кутија

2,100 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 43%.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија со чаша.
Произведува: : Џејмс Б.Бим Ко дестилерија.
Земја на потекло: САД.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница