Тhe Irishman Single Malt 12 0,7L + кутија

5,200 ден

Состав: aлкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 40%.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Волш дестилерија.
Земја на потекло: Ирска.

Достапно

Тhe Irishman Single Malt 12 0,7L + кутија

5,200 ден

Кошница