Тhe Irishman the Harvest 0,7L + кутија

2,500 ден

Состав: aлкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 40%.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Волш дестилерија.
Земја на потекло: Ирска.

 

Достапно

Тhe Irishman the Harvest 0,7L + кутија

2,500 ден

Кошница