Вино Tikves Luda Mara Merlot 0,75L

690 ден

Комбинација со храна: јагнешко, свинско и пилешко месо. Се послужува на температура од 16 до 18°C.

Достапно

Вино Tikves Luda Mara Merlot 0,75L

690 ден

Кошница