Вино Tikves Luda Mara Vranec 0,75L

650 ден

Комбинација со храна: печено месо, јагнешко, телешко свинско. Се послужува на температура од 16 до 18°C.

Достапно

Вино Tikves Luda Mara Vranec 0,75L

650 ден

Кошница