Traikovsky Stara Zolta Lozova Rakija 1L

860 ден

Традиционална стара домашна лозова жолта ракија, препеченица, со неверојатно мек и специфичен шмек на благуњав даб.

Печена на традиционален, домашен начин, со бакарни казани, по стар прадедов рецепт од 1922, од шест сорти грозје од најдобрите лозови насади од Тиквешијата, од околините на Барово, Бохула, Бошава, Крњево, Конопиште, на Кожуф планина.

Достапно

Traikovsky Stara Zolta Lozova Rakija 1L

860 ден

Кошница