Вињак Traikovski Wine Brandy V.S. 0,7L + кутија

1,650 ден

Вињакот Traikovsky VS е совршена експресија на вековните знаења и вештини, доведувајќи ги до идеална хармонија повеќе од дванаесет ракии, препеченици, грижливо избрани од најдобрите лозови насади од Тиквешкото виногорје од Македонија, печени на традиционални домашни казани, по прадедов рецепт од 1922г, и созревани три години во најдобрите француски дабови буриња.

Достапно

Вињак Traikovski Wine Brandy V.S. 0,7L + кутија

1,650 ден

Кошница