Узо Kefi Blue Series 1L

470 ден

Состав: алкохолен дестилат од анасон и билки.
Алкохол: 37,5%.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Кринос дестилерија.
Земја на потекло: Грција.

Достапно

Узо Kefi Blue Series 1L

470 ден

Кошница