Бурбон Woodford Reserve Double Oaked 1L

3,090 ден

Состав: алкохолен дестилат од пченка, ‘рж и јачмен слад.
Алкохол: 43,2%.
Енергетска вредност: 100ml = 989kj/236kcal.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Вудфорд дестилерија.
Земја на потекло: САД.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница