Узо Plomari 0,2L

230 ден

Состав: алкохолен дестилат од анасон и билки
Алкохол: 40%.
Зафатнина(во литри): 0,2Л.
Амбалажа: стакло без стакло
Произведува: Пломари дестилерија.
Земја на потекло: Грција.

Достапно

Узо Plomari 0,2L

230 ден

Кошница