Виски The Famous Grouse 1L

1,050 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 929 kj/222 kcal.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Едрингтон-Хајленд дестилерија.
Земја на потекло: Шкотска.

Достапно

Виски The Famous Grouse 1L

1,050 ден

Кошница