Узо Plomari 1L

830 ден

Состав: алкохолен дестилат од анасон и билки
Алкохол: 40%.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло без стакло
Произведува: Пломари дестилерија.
Земја на потекло: Грција.

РАСПРОДАДЕНО

Кошница