Узо Varvayanni Green 0,7L + кутија

799 ден

Состав: алкохолен дестилат од анасон и билки.
Алкохол: 42%.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Варвајани дестилерија.
Земја на потекло: Грција.

Достапно

Узо Varvayanni Green 0,7L + кутија

799 ден

Кошница