Текила Jose Cuervo Gold Especial Reposado 0,7L

1,100 ден

Алкохол: 38%.
Енергетска вредност: 100 ml = 882 kj / 213 kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Каса Куерво дестилерија.
Земја на потекло: Мексико.

Достапно

Текила Jose Cuervo Gold Especial Reposado 0,7L

1,100 ден

Кошница