Вино Venec Cuvee 56 Reserva 0,75L

1,350 ден

Нето: 0,75л.

Вид: суво црвено вино

Сорти од грозје: вранец (55%), каберне совињон (25%) и мерло (20%).

Достапно

Вино Venec Cuvee 56 Reserva 0,75L

1,350 ден

Кошница