Вино Venec Kratoshija Single Block 0,75L

510 ден

Нето: 0,75л.

Вид: суво црвено вино

Сорти од грозје: 100% кратошија.

Достапно

Вино Venec Kratoshija Single Block 0,75L

510 ден

Кошница