Вермут Martini Extra Dry 1L

699 ден

Алкохол: 15%.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Мартини и Роси дестилерија.
Земја на потекло: Италија.

Достапно

Вермут Martini Extra Dry 1L

699 ден

Кошница