Strange Luve Negroni Coctail 0,7L

730 ден

Состав: коктел мешавина од со Strange Luve џин, росо вермут и малку битер ликер.
Алкохол: 27%.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Содико
Земја на потекло: Белгија.

Достапно

Strange Luve Negroni Coctail 0,7L

730 ден

Кошница