Вермут Martini Fiero 1L

890 ден

Алкохол: 14,4%.

Зафатнина(во литри): 1Л.

Амбалажа: стакло без кутија.

Произведува: Мартини и Роси дестилерија.

Земја на потекло: Италија.

Достапно

Вермут Martini Fiero 1L

890 ден

Кошница