Вино Bovin Chardonnay Platinum 0,75L

950 ден

Одлично се спарува со кобинација на храна како пилешко, морска храна, риба, рижото и тврдо сирење.
Нето: 0,75л.
Сорти од грозје: Шардоне.

Достапно

Вино Bovin Chardonnay Platinum 0,75L

950 ден

Кошница