Вино Con un Par Monastrell 0,75L

499 ден

Вино Con un Par Monastrell 0,75L

Вид: црвено вино.

Сорти од грозје: Монастрел.

Алкохол: 13%

Земја на потекло: Шпанија.

Достапно

Вино Con un Par Monastrell 0,75L

499 ден

Кошница