Вино Con un Par Sauvignon Blanc 0,75L

499 ден

Вино Con un Par Sauvignon Blanc 0,75L

Вид: бело вино.

Сорти од грозје: Совињон Блан.

Алкохол: 11,5%

Земја на потекло: Шпанија.

Достапно

Вино Con un Par Sauvignon Blanc 0,75L

499 ден

Кошница