Вино Popovi Momina Solza 0,75L

550 ден

Се одликува со нежна розе боја со ароми на шумска јагода.

Лесно и елегантно вино со мал процент на алкохо 11%.

Достапно

Вино Popovi Momina Solza 0,75L

550 ден

Кошница