Вино Popovi Disan Vranec 0,75L

490 ден

Алкохол 13,3%.

Се препорачува со: пити, свинско месо и македонска тава. Се служи на температура од 16 до 18 степени.

Достапно

Вино Popovi Disan Vranec 0,75L

490 ден

Кошница