Вино Tikves Aleksandria бело 0,75L

390 ден

Се послужува на температура од 10 до 12°C.
Комбинација со храна: риба, морски специјалитети и лесно печено месо.

Достапно

Вино Tikves Aleksandria бело 0,75L

390 ден

Кошница