Вино Tikves Bag in Box розе 3L

450 ден

Се послужува на температура од 10 до 12°C.
Комбинација со храна: пилешко месо, салати со морски плодови и овошни салати.

Достапно

Вино Tikves Bag in Box розе 3L

450 ден

Кошница