Вино Tikves Bag in Box црвено 3L

450 ден

Се послужува на температура од 16 до 18°C.
Комбинација со храна: тврди сирења и месо на скара.

Достапно

Вино Tikves Bag in Box црвено 3L

450 ден

Кошница