Вино Tikves Chardonnay 0,75L

300 ден

Се послужува на температура 10 -12°C.
Комбинација со храна: риба, пилешко, морски специјалитети.

Достапно

Вино Tikves Chardonnay 0,75L

300 ден

Кошница