Вино Tikves Temjanika 0,75L

390 ден

Се послужува на температура 10 -12°C.
Комбинација со храна: лесно приготвено бело месо, мешани морски специјалитети, разни сирења.

Достапно

Вино Tikves Temjanika 0,75L

390 ден

Кошница