Вино Tikves Domain Babuna бело 0,75L

1,070 ден

Се послужува на температура од 8 до 9°C.
Комбинација со храна: бело месо, мисирка, бела риба, тестенини во крем сосови.

Достапно

Вино Tikves Domain Babuna бело 0,75L

1,070 ден

Кошница