Вино Tikves Domain Lepovo Grand Cuvee 0,75L

2,150 ден

Се послужува на температура од 16 до 18°C.
Комбинација со храна: јадења со печено јагнешко месо.

Достапно

Вино Tikves Domain Lepovo Grand Cuvee 0,75L

2,150 ден

Кошница