Вино Tikves Domain Lepovo Pinot Noir 0,75L

2,100 ден

Се послужува на температура од 16 до 18°C.
Комбинација со храна: црвено месо, динстано јагнешко, дивеч и туна во црвен сос.

Достапно

Вино Tikves Domain Lepovo Pinot Noir 0,75L

2,100 ден

Кошница