Вино Tikves Luda Mara Chardonnay 0,75L

690 ден

Се послужува на температура од 10 до 12°C.
Комбинација со храна: бело месо на скара, мисирка, бела риба, тестенини и свинско месо во крем сос.

Достапно

Вино Tikves Luda Mara Chardonnay 0,75L

690 ден

Кошница