Вино Tikves Luda Mara Temjanika 0,75L

690 ден

Се послужува на температура од 10 до 12°C.
Комбинација со храна: варен зеленчук, свежи салати и зачинето свинско месо.

Достапно

Вино Tikves Luda Mara Temjanika 0,75L

690 ден

Кошница