Вино Virgo Merlo 0,75L

450 ден

Нашето Мерло е сакано за силните вкусови на зрела цреша, еластичните танини и чоколадниот финиш со малку ванила. Избалансирано, средно тело, овошен карактер, лесни танини и мек финиш. Ова е одлично вино за секоја маса, бидејќи се поклопува со широк спектар на храна.

Достапно

Вино Virgo Merlo 0,75L

450 ден

Кошница