Виски Bowmore 15 1L + кутија

4,590 ден

Состав: алкохолен дестилат од пченка, ‘рж и јачмен слад.
Алкохол: 43%.
Енергетска вредност: 100ml = 1083kj/259kcal.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Боумор дестилерија.
Земја на потекло: Шкотска.

Достапно

Виски Bowmore 15 1L + кутија

4,590 ден

Кошница