Џин Beefeater Blood Orange 1L

1,300 ден

Алкохол: 37,5%.
Енергетска вредност: 100 ml = 935 kj/230 kcal.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Бифитер дестилерија.
Земја на потекло: Англија.

Достапно

Џин Beefeater Blood Orange 1L

1,300 ден

Кошница