Виски Бурбон Four Roses 1L

1,450 ден

Алкохол: 40%.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Фор Розес дестилерија.
Земја на потекло: САД.

Достапно

Виски Бурбон Four Roses 1L

1,450 ден

Кошница