Виски Gentleman Jack 0,7L

1,590 ден

Состав: алкохолен дестилат од 80% пченка, 8% ‘рж и 12% јачменов слад.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 916 kj / 219kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: стакло без кутија.
Произведува: Џек Даниел дестилерија.
Земја на потекло: САД.

Достапно

Виски Gentleman Jack 0,7L

1,590 ден

Кошница