Виски Glenfiddich Perpetual Collection Vat 02 Rich & Dark Single Malt 1L + кутија

5,500 ден

Состав: алкохолен дестилат од јачмен.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100ml= 984kj/237kcal.
Зафатнина(во литри): 1Л.
Амбалажа: стакло спакувано во кутија.
Произведува: Гленфидих дестилерија.
Земја на потекло: Шкотска.

Достапно

Виски Glenfiddich Perpetual Collection Vat 02 Rich & Dark Single Malt 1L + кутија

5,500 ден

Кошница