Виски Chivas Royal Salute the Treasured Blend 25y 0,7L + кутија

23,500 ден

Состав: алкохолен дестилат од житарици.
Алкохол: 40%.
Енергетска вредност: 100 ml = 1064 kj/225 kcal.
Зафатнина(во литри): 0,7Л.
Амбалажа: порцеланско шише спакувано во кутија.
Произведува: Чивас Бродерс.
Земја на потекло: Шкотска.

Достапно

Виски Chivas Royal Salute the Treasured Blend 25y 0,7L + кутија

23,500 ден

Кошница